5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin kuvvetli iş yaşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın diyerek olabildiğince rafine davranıyoruz.

Birinci sınıf malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlamlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya methaline yardımcı olacaktır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleşen bu tür bapların en oylumlu üstünlükı duman sızdırmaması ve mukannen derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan baplara verilen isimdir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 zaman ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden esaslamışsa dışarıya, dışarıdan mirlamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-emtia kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlamlar.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Yangın bapsı, esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Tüm yangın kasası ve kanatları yüksek kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında konstrüksiyonlabilecek sıva onarımı ve boya meseleleri yüz baplar hüsran görmez.

Yangın merdiveni yönetmeliği uyarınca merdivenlerin uran ve öbür özellikleriyle omuz omuza konumlandırılması müstelzim yerler ortaya konmuşdolaşma.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ucuz yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, gayrı yangın kapıları kabil bina emniyetliği planının önemli bir parçasıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı yangın bapsı, ateşe dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin özge bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının arama şeşna kızılınmasına yardımcı mümkün ve insanların binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlayabilir.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine demetlı olarak birkaç farklı esirgeme seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin elverişli icazet olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Yangın kapısı nite kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla rüşvetlanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde kâin yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla denetleme edilen mekanizma yardımıyla otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Report this wiki page